Renovering af badeværelsesgulv | Vi forvandler dit stengulv til et nyt
8844 0344 sp@jyskgulv.dk

Renovering af badeværelsesgulve

Rigtig mange badeværelser har stengulve som underlag. Det kan blandt andet være betongulve eller terrazzogulve – alle gulvtyper er både populære, fordi det giver et elegant og stilsikkert look, og fordi det er forholdsvis bekvemt, når der pjaskes med vand fra brusere og vask. Med et betongulv får du den rå og lidt kolde stil. Med marmorgulv bliver stilen mere elegant og med et terrazzogulv får du et flot og dynamisk gulv, der i den grad er kommet tilbage i danskernes bevidsthed.

Uanset hvilket stengulv du har på de badeværelse, så vil du før eller siden opleve, at gulvet mister sin farve og glans og bliver mere mat og trist. Det skyldes, at badeværelset kan være et hårdt miljø for stengulvet, hvis ikke det behandles korrekt fra starten og løbende får den vedligeholdelse det fortjener. Der er himmelvid forskel på et slidt stengulv og et stengulv, der er blevet slebet og poleret op. Det kan få hele badeværelset til at stråle.

Eksperter i renovering af badeværelsesgulve

Hos Jysk Gulv Renovering er vi eksperter i renovering af badeværelsesgulve – uanset om der er tale om stengulv af den ene eller den anden art. Vi har de nyeste og mest avancerede diamantslibemaskiner, der nænsomt og effektiv sliber dit stengulv på badeværelset, så det bliver som nyt igen.

Hvornår skal man renovere sit stengulv?

Hvornår skal du så kontakte os? Det skal du, når du savner det liv og den dynamik, som dit badeværelsesgulv tidligere udstrålede. Selvom både marmor, beton og terrazzo er stærke materialer, så er de ikke helt immune over for de belastninger, de bliver udsat for i et badeværelse. Specielt vandskader og kalk kan få dit gulv til at se trist ud. Får du eksempelvis ikke fjernet vandet efter et brusebad, kan der dannes sig kalkpletter. Stengulve kan ikke tåle afkalkningsmidler, hvorfor det kræver en slibning at få gulvet til at se ensartet ud igen.

Slibning, polering og forsegling

Kommer du ud på dit badeværelse og bliver letter deprimeret over gulvets tilstand? Så kontakt Jysk Gulv Renovering omgående. Vi sørger både for en nænsom og miljøvenlig slibning og polering samt en stærk forsegling, der letter vedligeholdelsesarbejdet i fremtiden. Du får med andre ord øjeblikkelige resultater i form af et flot og skinnende stengulv og samtidig et mere holdbart gulv. Skal vi også ordne dit stengulv i badeværelset? Så kontakt og omgående, så vi kan aftale tid og pris. I mellemtiden kan du læse mere om hvordan vi polerer betongulv her.

Renovering af stengulv?

Ring 8844 0344