Slibning af terrazzogulv | Slibning og polering til skarp pris ✔
5124 9980 ve@jyskgulv.dk

Slibning af terrazzogulv

Er dit terrazzogulv slidt? Er der kommet ubehagelige revner, eller er gulvet beskæmmet af pletter og plamager fra eksempelvis sæbe eller kalk? Frygt ikke. Der er igen grund til at bladre en masse kataloger igennem for at finde et nyt gulv. Hos Jysk Gulv Renovering har vi stor erfaringen inden for renovering af stengulve – heriblandt terrazzogulve. Vi renoverer dit terrazzogulv fra a-z, så det endelige resultat er ligeså godt – og måske endda bedre – end det oprindelige. Vi benytter os af den nyeste teknologi inden for gulvslibning, hvilket sikrer, at det endelige resultat bliver lækkert og indbydende.

Hos Jysk Gulv Renovering tilbyder vi:

  • Polering af terrazzogulv
  • Slibning af terrazzogulv
  • Reparation af terrazzo
  • Støbning af terrazzo

Hvad er terrazzogulve?

Er terrazzogulve ikke et levn fra fortiden? Fra 70’ernes badeværelser? På ingen måde. Selvfølgelig var terrazzogulve yderst populær i den tid og har efterfølgende været uden for danskernes bevidsthed i en årrække. Men den tendens er ved at vende. Flere og flere vælger nemlig terrazzogulvet, når der skal laves et nyt badeværelse eller når det gamle skal renoveres. Det forstår man godt. Terrazzogulvet har en helt særlig charme med det urolige og mosaiklignende look, og samtidig er det et ganske holdbart materiale. Terrazzo består i alt sin enkelthed af cement blandet med eksempelvis marmor- og granitskærver. Det giver gulvet en helt særlig dynamik og et nærmest kunstnerisk udtryk.

Sådan sliber og polerer vi terrazzogulve

Lige så smukt et terrazzogulv kan se ud, lige så trist et udseende kan det få, når det over en længere periode er blevet udsat for slitage. Det kan blandt andet komme til udtryk ved huller og revner eller ved et mat look som resultatet af kalkplamager fra vand. Der er dog ingen grund til at kaste penge efter et helt nyt gulv, for hos Jysk Gulv Renovering sliber, polerer og behandler vi dit terrazzogulv, så du atter kan nyde den flotte overflade med de tilfældigt placerede skærver. Terrazzogulve tåler ikke kalkafrensning med syreholdige produkter, hvorfor en nænsom slibning er den eneste måde at bringe livet tilbage i gulvet. Hos Jysk Gulv Renovering sliber vi med en avanceret diamantslibemaskine i forskellige niveauer afhængig af gulvets stand. Herefter kommer polering af gulvet og afsluttes med forsegling, så det dermed er markant nemmere for dig at vedligeholde i fremtiden.

Slibning af terrazzogulv til gode priser

Hos Jysk Gulv Renovering står vi altid klar med den nødvendige viden og de nyeste slibemaskiner, hvis dit terrazzogulv trænger til at f sit oprindelige look tilbage. Vi har fagfolk udstationeret i hele Jylland og på Fyn, så uanset hvor du har brug for en renovering af dit gulv, er Jysk Gulv Renovering på pletten. Kontakt os via formularen her på siden eller ring til vores hovedkontor. Så finder vi frem til en skarp pris på slibning og polering af marmorgulv. Vi glæder os til at genoplive dit gulv.

Behov for hjælp til andre gulvtyper? Så læs endelig her, hvordan vi hjælper med polering af dit betongulv.

Renovering af stengulv?

Ring 5124 9980