Slibning af Betongulv | Hos Jysk Gulv får du effektiv slibning af betongulve
8844 0344 sp@jyskgulv.dk

Slibning af betongulv

Betongulve er et populært valg – specielt i erhverv, hvor det ofte er nødvendigt med mange kvadratmeters gulvplads. Det forstår man godt, for betongulv er nemt og billigt at anlægge, hvilket er væsentlige fordele på eksempelvis fabrikker og i butikker. Betongulvet er dog også i de senere år rykket ind i de private hjem, fordi flere og flere efterspørger en kold og rå stil.

Betongulvet er også kendt for sin styrke og robusthed. Det er i nogen grad også rigtigt, men det er en sandhed med modifikationer. Nok er et betongulv særdeles hårdt, men det har alligevel noget sart og skrøbeligt over sig. Eksempelvis er det meget modtageligt over farvestoffer, og gulvet kan derfor nemt blive beskæmmet af diverse pletter og plamager, hvis man ikke sørger for at give det den rigtige overfladebehandling.

Derudover kan et betongulv også reagere negativt på elementer som vand og varme, hvilket kan forårsage revner i større eller mindre omfang. Man kan med andre ord ikke regne med, at et betongulv kan klare sig selv for altid. Der vil opstå slid og skader, som dog kan udbedres med de rigtige metoder. Hos Jysk Gulv Renovering er vi eksperter i at renovere betongulve – både i forhold til at udbedre skader som revner og ujævnheder, men også i forhold til at gøre overfladen stærk og få det til at funkle som et nyt gulv.

Effektiv diamantslibning af betongulve

Når du bestiller en slibning af dit betongulv hos Jysk Gulv Renovering, er du garanteret kompetente fagfolk og det nyeste udstyr på markedet. Vi anvender en såkaldt diamantsliber, der sliber gulvet i en høj hastighed, så der ikke efterlades mærker efter slibningen. Diamantslibemaskiner kan indstilles i forskellige niveauer, hvilket afhænger af gulvets beskaffenhed og hvilke skader, der skal udbedres.

En af de typiske årsager til at få foretaget en slibning af sit betongulv er ujævnheder – måske fordi der er blevet sjusket fra starten, da gulvet blev lagt. Disse små ujævnheder vil en slibning kunne eliminere. Det samme gør sig gældende for slid og revner samt pletter og snavs. Hos Jysk Gulv Renovering inspicerer vi det pågældende betongulv og vurderer, hvilken slibning der er påkrævet for at udbedre skaderne. Der foretages en grov slibning og en fin slibning for både at reparere skaderne og for at få det til at stråle igen. Det er således den fine slibning, der får gulvet til at genfinde sin glans og får det til at se indbydende ud igen.

Polering af betongulve

Slibningen af betongulvet efterfølges af en grundig polering, som giver gulvet den sidste lækre finish, inden gulvet forsegles, så det dermed bliver mere modstandsdygtigt og nemmere at vedligeholde. Læs meget mere om poleret betongulv her.

Ønsker du derimod at blive klogere på hvordan et betongulv poleres og hvordan du selv kan holde øje med om det er lavet korrekt eller ej? Så kan du læse mere om faldgruber og hvordan vi hos Jysk Gulv arbejder med poleret betongulv lige her.

Miljøvenlig renovering af betongulve

Selvom vi altid leverer et skinnende resultat, så nægter vi at gå på kompromis med miljøet. Vi anvender således ingen rengøringsmidler med giftige kemikalier. Vi sliber betongulve med vores diamantslibemaskine og vand, hvorved der heller ikke flyver en masse støv og skidt rundt i lokalet. Det gøre rengøringen til en leg efter slibningen.

HTC Superfloor

Vores kompetente fagfolk er også uddannet ved HTC i Sverige og kan lave standard HTC Superfloor løsninger. HTC Superfloor er en holdbar og moderne løsning, hvis man ønsker, at fremhæve betongulvets naturlige egenskaber, samt give sine betongulve mere glans og dybde. HTC Superfloor kan anvendes både på nyligt støbte betongulve, men også på ældre betongulve.

Få en god pris på slibning af betongulve i dag!

Er dit betongulv det næste, som vi skal give en kærlig hånd? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se også – slibning af terrazzogulvslibning af marmorsplitgulvslibning af travertingulv

Se vores video af et større gulvpoleringsprojekt:

Renovering af stengulv?

Ring 8844 0344