Priser på renovering af stengulve | Jysk Gulv Renovering
8844 0344 sp@jyskgulv.dk

Gulvrenovering til den rigtige pris

En renovering af dit nuværende stengulv er et billigere alternativ til et et helt nyt gulv. Hos Jysk Gulv Renovering gør vi dit stengulv så godt som nyt, og vi gør det til en fair pris. Men hvad er en fair pris så? Det kan være svært at sætte tal på, for det afhænger i høj grad af opgavens omfang og omstændigheder.

Vi ved, at prisen har stor betydning for, hvem du som kunde vælger til at udføre opgaven, og derfor er vi meget opmærksomme på at give en pris, der både er attraktiv for dig som kunde, men som samtidig stemmer overens med den kompromisløse kvalitet, som vi garanterer at levere hver eneste gang.

Det kan være farligt at vælge et firma, der ikke har den nødvendige kvalitet, men som til gengæld udføre opgaven meget billigt. Det kan i sidste ende komme til at koste dig dyrt, hvis kvaliteten ikke er i top fra starten.

Pris og kvalitet hænger uløseligt sammen, og ønsker du et perfekt resultat til den rigtige pris, så skal du vælge Jysk Gulv Renovering.

Udfyld kontaktformularen eller giv os et kald, så vurderer vi prisen på renovering af lige netop dit stengulv. 

Se vores film og hør mere om hvordan vi arbejder med slibning og polering af gulve, samt hvordan du finder den helt rigtige pris på dit næste projekt.

Ja tak – ring mig op
Jeg vil gerne have et godt, præcist og gennemskueligt tilbud på gulvrenovering.
Jo før jo bedre:

 

  Renovering af gulve i supermarkeder

  Et rent og pænt supermarked er ofte der, hvor de fleste kunder ynder at handle. Nutidens forbrugere er nemlig ikke kun kræsne og kritiske, når det kommer til vareudvalg og pris – det samme gælder hygiejnen og det førstehåndsindtryk, som vi danner os, når vi træder ind i en butik af hvilken som helst slags.

  For supermarkeder, og detailbutikker i det hele taget, er det derfor af afgørende betydning, at der ikke bliver gået kompromis med denne del. Foruden den generelle rengøring er gulvet i et supermarked en god indikator for, om butikken prioriterer at tilbyde en indbydende butik for sine kunder. Et gulv i et supermarked, der er jævnt, uden ridser og som har en blankpoleret overflade kan være med til at få endnu flere kunder til kassebåndet med favnen fuld af varer.

   

  Når gulvet er forseglet efter endt polering er det meget mere modstandsdygtig over for spild

  Et gulv i et supermarked er dog under konstant belastning på grund af de mange kunder, der dagligt betræder gulvet og skubber indkøbsvogne rundt fra fryseboksen til grøntafdelingen. Derfor kommer gulvet i et supermarked ofte til at se slidt og mat ud med tiden. Er det også tilfælde for gulvet i det supermarked, hvor du har ansvaret? Så frygt ikke – der er hjælp at hente. Hos Jysk Gulv Renovering er vi eksperter i at renovere gulve i supermarkeder, så det får nyt liv igen og er med til at trække kunder i butikken. Og hvordan gør vi så det? Blandt andet ved hjælp af ekspertise, grundighed og den nyeste teknologi.

  Slibning og polering af gulve i supermarkeder

  Langt de fleste supermarkeder har stengulve som underlag – eksempelvis i form af beton- eller terrazzogulv. Stengulve er i udgangspunktet stabile og modstandsdygtige gulve, men før eller siden vil det få brug for en behandling. Hos Jysk Gulv Renovering benytter vi en effektiv diamantslibemaskine, der kan indstilles afhængig af, hvor fin slibningen skal være. Med en slibning fra Jysk Gulv Renovering udrydder vi ridser og revner, og gør gulvet klar til at modtage yderligere behandling som polering og forsegling. Polering af betongulv hjælper med at gøre gulvet smukt og blankt, mens forseglingen er med til at lette den fremtidige vedligeholdelse. Bliver gulvet løbende vedligeholdt slipper man ligeledes for, at gulvet atter skal renoveres fra A-Z igen i den nærmeste fremtid.

  Kontakt os i dag

  Kigger du også misundelig på konkurrentens spejlblanke polishgulv, der giver et lækkert skær og en særlig dynamik. Så inviter Jysk Gulv Renovering ind i butikken og ud på gulvet. Vi sørger for, at stengulvet i supermarkedet bliver slebet jævnt og poleret op, så hele butikken får et helt nyt liv. Skriv dine oplysninger i kontaktformularen eller give os et kald. Så kommer vi med et tilbud på opgaven. Vi dækker hele Danmark.  

  Renovering af stengulv?

  Ring 8844 0344