Slibning af travertingulv | Professionel gulvrenovering til fair priser
8844 0344 sp@jyskgulv.dk

Slibning af travertingulv

Når man står med ansvaret for en butik, supermarked eller vil have renoveret sit travertingulv i hjemmet, så vil man naturligvis gerne have at det visuelle førstehåndsindtryk altid står skarpt. Det gælder også for underlaget, for hvis man sælger splinternye varer ovenpå et underlag, eller inviterer gæster indenfor i hjemmet, hvor gulvet trænger til en kærlig hånd, så kan førstehåndsindtrykket hurtigt blive en anden, end den man ønsker at fremvise.

En travertin-flise er en lys og minimalistisk flise, der er meget populær. En af årsagerne til travertin-flisens popularitet er den lyse farve, der er med til at gøre et rum mere åbent og lyst. Den lyse farve kan desværre også have den negative konsekvens, at det er lettere at se pletter og misfarvninger, samt at travertingulvet også har en tendens til at åbne op for nye huller. Dette sker typisk ved, at man taber noget tungt ned på travertingulvet, men det kan også forårsages ved, at man eksempelvis sætter en høj hæl i det forkerte sted.

Behandling af travertingulv

Hvis du har et travertingulv i din butik eller i dit hjem og gerne vil give det en behandling, så det fremstår som nyt igen, så er Jysk Gulv Renovering det helt rigtige valg. Vi har flere års erfaring med renovering og vedligeholdelse af travertingulve. Det gælder uanset om dit travertingulv har fået ubehagelige huller i overfladen, eller hvis travertingulvet blot har fået et slidt udseende.

Hos Jysk Gulv Renovering kombinerer vi erfaring med miljøvenlig diamantslibning. Gulvene slibes ned med diamantpuder, der har forskellige finheder kombineret med vand. Det er en simpel metode, der ikke benytter nogen form for kemikalier til slibningen og poleringen af travertingulvet. Metoden er derfor skånsom for miljøet og naturen. Har du derfor pletter, ætsninger eller overfladeridser, så kan det hurtigt blive afhjulpet med Jysk Gulv Renoverings slibningsmetoder.

Har du derimod synlige huller i dit travertingulv, så skal gulvet først og fremmest repareres. Reparationen foregår ved, at Jysk Gulv Renovering foretager en genoprettelse af travertingulvet. Problematikkerne løses ved at lukke hullerne med et special kit, der matcher den finish som travertingulvet har.

Renovering af travertingulv er godt for miljøet

Mange gange er en slibning af travertingulvet et langt billigere alternativ til et helt nyt gulv. Derfor bør du prioritere en slibning i stedet, da det i langt højere grad belaster miljøet, end hvis man blot vælger at renovere eller behandle det eksisterende gulv. Efter slibning og polering af travertingulvet afsluttes der med at give travertingulvet en forsegling. Denne proces er den eneste, hvor der anvendes andet end vand. Forseglingen er med beskytte renoveringen og sikrer, at der ikke trænger skidt i den nybehandlede overflade.

Vedligeholdelse af travertingulve

Når du har fået foretaget en grundig behandling af dit travertingulv, så er det tid til vedligeholdelse. For at bevare det pæne resultat, så er det vigtigt, at man sørger for daglig vedligeholdelse. Vedligeholdelsen består af støvsugning og med jævne mellemrum skal gulvet også vaskes. Sørg for at alle sæberester fjernes så det ikke sætter sig på stenoverfladen. Derudover er det vigtigt, at man sørger for at tørre gulvet, hvis man f.eks. spilder drikkevarer eller lignende så man forhindrer misfarvning eller pletter.

Renovering af stengulv?

Ring 8844 0344