Gulvafslibning i Herning | Vi sliber og polerer dit stengulv »
8844 0344 sp@jyskgulv.dk

Gulvafslibning i Herning – Vi fikser dit stengulv!

Hos Jysk Gulv Renovering i Herning elsker vi smukke og blanke stengulve, og vi er eksperter i at få et slidt og mat gulv til at se ud som nyt. En stor erfaring kombineret med den nyeste teknologi inden for gulvrenovering gør os i stand til at varetage enhver opgave – både for erhverv og private – og i både Herning, Jylland og på Fyn.

Vi kommer både til undsætning, når stengulvet i storcentre eller supermarkeder trænger til en kærlig hånd, eller når kalken har sat dybe rødder i stengulvet på badeværelset. Efter vores renovering, der både indbefatter slibning, polering og forsegling, vil det pågældende stengulv atter være smukt at kigge på, og samtidig efterlader vi et styrket gulv, der er bedre i stand til at modstå dagligdagens mange belastninger.

Hvilke gulve renoverer vi?

Har du et stengulv, der kunne trænge til en kærlig hånd, så er det rart at vide, om det er et gulv, der kan slibes ned og poleres op. Hos Jysk Gulv Renovering har vi avancerede diamantslibemaskiner, der eksempelvis kan transformere marmorsplitgulve, så de atter får den smukke og blanke overflade, som materialet fortjener.

Vi kan ligeledes renovere betongulve, der ofte ses i produktionen, og som derfor nemt kan blive udsat for forskellige typer belastning.

Sidst men ikke mindst kan vi også tage os kærligt af terrazzogulve og travertingulve, som er underlaget på mange badeværelser. De kan ment blive kalket til, og da man ikke må anvende syreholdige afkalkningsmidler på disse typer gulve, er en slibning den eneste udvej.

Vi kan med andre ord varetage opgaven med at renovere ethvert stengulv – vi mangler bare et kald fra dig eller en udfyldning af vores formular.

Renovering af stengulv?

Ring 8844 0344