Slibning af marmorgulve | Skarpe priser på slibning og polering
8844 0344 sp@jyskgulv.dk

Vigtig information

Hos Jysk Gulv er vi altid klar på at hjælpe vores kunder og besøgende på vores hjemmeside. For tiden har vi desværre ikke kapacitet til at varetage opgaver indenfor slibning- og polering af marmorgulve.

Nedenfor kan du se udvalg af vores forskellige ydelser – måske vi kan hjælpe på anden vis. Vi beklager ulejligheden.

Slibning af marmorgulv

Du kender måske marmorgulve fra prægtige hotellobbyer eller store slotte. Det skinner fra den blanke overflade og signalerer luksus.  Jo, marmor er så sandelig et elegant materiale, men det er ikke kun forbeholdt majestætiske bygninger. Marmor anvendes også herhjemme i både privat og erhverv, og er marmorgulvet i flot stand kan det løfte ethvert rum til nye højder. Men som så mange andre materialer, så ældes og slides marmor med tiden, og det kan i den grad have en negativ indvirkning på gulvets overfalde og udstråling. Den blanke overflade bliver mat og der kan opstå skader i for man revner og andet slid.

Er det tilfældet på dit marmorgulv, så er det ved at være på høje tid med en slibning. Bare rolig, den klarer vi hos Jysk Gulv Renovering. Vi har stor erfaring og ekspertise i renovering af stengulve i alle varianter – heriblandt marmorgulve. Marmor er et unikt materiale, og det fortjener den bedste behandling. Den leverer vi hos Jysk Gulv Renovering.

Hvad er marmor?

Marmor er en kalkstensart, der egner sig yderst godt til forarbejdning. Det findes i flere forskellige farver og varianter, og eftersom marmor er naturens eget værk, er det et perfekt materiale, hvis man ønsker et unikt og elegant gulv. Man kan således både finde marmorgulve, der er næsten ensfarvet og andre varianter, der er mere levende i udtrykket. Den blanke overflade på marmor giver associationer Sydeuropa, hvor materialet er hyppigt anvendt.

Effektiv slibning og polering af marmorgulve

Har du et marmorgulv, der af den ene eller anden grund er blevet beskadiget eller slidt, så kan det højst sandsynlig repareres med en gulvslibning fra Jysk Gulv Renovering. Vi anvender en helt særlig diamantslibemaskine, der kan slibe niveauet i forskellige niveauer. Det afhænger blandt andet af, hvor slidt gulvet er eller hvilke skader, som gulvet er blevet påført. Slibning af et marmorgulv er en proces, der breder sig udover flere trin – lige fra den grove slibning til den fine slibning og efterfølgende polering og forsegling. Hos Jysk Gulv Renovering kan vi på en effektiv og miljøvenlig måde slibe marmorgulve, så skaderne bliver udbedret, og der afsluttende efterbehandling sørger for den blanke og skinnende overflade, som et lækkert marmorgulv fortjener.

Fordele ved slibning og polering af marmorgulv

Hvis dit marmorgulv er medtaget, så er der en lang række fordele ved en slibning og behandling. De åbenlyse fordele er, at du får et gulv, der er så godt som nyt – og i nogle tilfælde bedre. Det karakteristiske skær og den skinnende refleksion kommer tilbage, så du får mest mulig værdi ud af marmorgulvets kvaliteter.

Men der er ikke kun gulvet udseende, der forbedres markant med en slibning og polering. Du får nemlig også et sundere gulv, der er nemmere at vedligeholde og som samtidig er mere modstandsdygtig i fremtiden. Det skyldes især den afsluttende forsegling, som forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i gulvet.

Og husk så, at det til enhver tid er billigere at få renoveret et marmorgulv fremfor at få et helt nyt.

Slibning af marmorgulve til god pris

Skal vi slibe, polere og forsegle dit marmorgulv? Så kontakt Jysk Gulv Renovering i dag. På baggrund af opgaven fastsætter vi en pris, som er fair.

Se mere: slibning af betongulvslibning af terrazzogulvslibning af marmorsplitgulv

Renovering af stengulv?

Ring 8844 0344