Renovering af gulve i storcentre | Få flere kunder med et skinnende gulv
8844 0344 sp@jyskgulv.dk

Renovering af gulve i storcentre

Hos Jysk Gulv Renovering kører vi vores effektive diamantslibemaskiner i stilling til både private og til erhverv. Vi har blandt andet stor erfaring i at slibe og polere gulve i storcentre, så stengulvet atter får et flot og indbydende skær.

Stengulve i storcentre består oftest af beton eller marmorsplit, og selvom disse typer stengulve er yderst holdbare og modstandsdygtige, så kan det ikke undgås, at den store, daglige belastning med tiden kommer til at sætte sine ubehagelige spor. Der vandrer således et hav af mennesker fra den ene ende af centret til den anden hver evig eneste dag, og samtidig får centrets butikker konstant leveret varer, hvilket også kan være en hård belastning for gulvet.

Den daglige belastning kan munde ud i skader såsom ridser, små huller eller generelt et mat og trist look, som skiller sig markant ud i forhold til det oprindelige flotte og skinnende stengulv. Det vil være en særdeles bekostelig affære at etablere et helt nyt gulv, fordi der er opstået diverse skønhedspletter. Det er der heller ingen grund til, for hos Jysk Gulv Renovering er vi eksperter i renovering af stengulve i storcentre. Vi er i besiddelse af de nyeste slibemaskiner, der både sliber gulvet effektivt samtidig med, at vi skåner miljøet med vores behandlinger. Vi bruger således ikke andet end vores diamantslibemaskiner og vand.

Effektiv slibning og polering

Hos Jysk Gulv Renovering sørger vi for at genoprette gulve i storcentre, så det atter bliver jævnt og opnår den smukke, blanke overflade. Vores avancerede diamantslibemaskine sliber og polerer gulvet i høj hastighed, så skaderne udbedres, uden at der sættes grimme slibe- og poleringsmærker.

Er stengulvet ujævnt, eventuelt i forbindelse med gulvets etablering, så benytter vi en grov diamantskive, som retter gulvet op. I det hele taget justerer vi niveauet på vores diamantslibemaskine alt afhængig af gulvets stand og de skader, der skal udbedres. På den måde er vi sikre på at fremtrylle et nyt, sundt gulv, som samtidig skinner om kap med solen.

Poleringen af gulvet sker med diamantimprægnerede skiver ligeledes i forskellige niveauer, så poleringen løbende bliver finere og finere. Det efterlader en blank overflade, der giver den særlige dybde, og som samtidig er med til at fremhæve farverne i gulvet.

Afslutningsvis skal gulvet påføres en forsegling, som trænger ned i overfladen af stengulvet, hvilket forhindrer, at skidt og snavs kan trænge ned. Samtidig er forseglingen med til at sikre en nemmere vedligeholdelse og gør gulvet endnu mere modstandsdygtigt over for slitage.

Jyskgulv hjælper med din gulvrenovering

Kan du nikke genkendende til ovenstående beskrivelser sammenlignet med dit gulv? Så kontakt Jysk Gulv Renovering og hør om vores ydelser. Vi har base i Herning, men har kompetente fagfolk udstationer, så vi både kan varetage renovering af gulve i storcentre i både Jylland og på Fyn. Vi er garant for en kompromisløs gulvrenovering til en fair pris. Hver eneste gang.

Renovering af stengulv?

Ring 8844 0344